ΔΙΑΜΟΝΗ

PANORAMA, ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΤΟΛΟ

Το Πανόραμα είναι χτισμένο στους πρόποδες ενός λόφου σε απόσταση 250μ. από τη θάλασσα, σε μια από τις καθαρότερες ακτές του Αργολικού κόλπου, στο πανέμορφο Τολό. Σε αρμονική ισορροπία με το μαγευτικό παραθαλάσσιο χωριό του Τολού, το ξενοδοχείο μας χαρίζει στους επισκέπτες του άνετη και ευχάριστη διαμονή σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο του Ναυπλίου, καθώς και απαράμιλλες υπηρεσίες που ικανοποιούν κάθε επιθυμία. Οι όμορφα διαμορφωμένοι εσωτερικοί χώροι και τα κομψά διακοσμημένα δωμάτια συνθέτουν μια ζεστή ατμόσφαιρα, εμπνευσμένη από την αρχαία ελληνική φιλοξενία. 

ΔΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Με θέα στον Αργολικό Κόλπο από το μπαλκόνι του, αυτό το κλιματιζόμενο δίκλινο δωμάτιο είναι 21 τ.μ. Διαθέτει μικρή κουζίνα με μαγειρικές εστίες και ψυγείο, αλλά και δορυφορική τηλεόραση. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους/μπανιέρα.

ΤΡΙΚΛΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Με θέα στον Αργολικό Κόλπο από το μπαλκόνι του, αυτό το κλιματιζόμενο τρίκλινο δωμάτιο είναι 32τ.μ. Διαθέτει μικρή κουζίνα με μαγειρικές εστίες και ψυγείο, αλλά και δορυφορική τηλεόραση. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους/μπανιέρα.

ΔΙΧΩΡΟ | ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Με θέα στον Αργολικό Κόλπο από το μπαλκόνι του, αυτό το κλιματιζόμενο δίχωρο διαμέρισμα είναι 42τ.μ. Διαθέτει μικρή κουζίνα με φουρνάκι και ψυγείο, αλλά και δορυφορική τηλεόραση. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους/ μπανιέρα.

ΣΟΥΙΤΑ

Με θέα στον Αργολικό Κόλπο από το μπαλκόνι του, αυτή η κλιματιζόμενη δίχωρη σουίτα είναι 42τ.μ. Διαθέτει μικρή κουζίνα με φουρνάκι και ψυγείο, αλλά και δορυφορική τηλεόραση. Το ιδιωτικό μπάνιο είναι εξοπλισμένο με στεγνωτήρα μαλλιών και ντους/ μπανιέρα.